چاقو هشت دنده آشپزخانه ابزار ضروری برای هر آشپز، آماتور یا حرفه ای است. چاقو هشت دنده حرفه ای مانند یک دست دوم هستند.
چند وجهی، با اندازه ها و ابعاد مختلف، در فولاد ضد زنگ، سرامیک، با دسته های چوبی یا پلاستیکی، همه کاره هستند و می توانند تفاوت را در هر آماده سازی، صرف نظر از اینکه کدام ماده اصلی است، ایجاد کنند.
اما مراقب باشید کدام را انتخاب کنید. در زیر انواع اصلی چاقو هشت دنده آشپزخانه و ویژگی های آنها را خواهیم دید.
آیا آرزوی تبدیل شدن به یک سرآشپز حرفه ای و کار در غذاهای تیز را دارید؟
دوره برای تبدیل شدن به یک سرآشپز حرفه ای آکادمی ReD برای شما مناسب است!
یک دوره 800 ساعته (!) که 518 ساعت آن در آشپزخانه مدرسه، کارآموزی در سازه های منتخب از جمله ستاره دار و گواهی صلاحیت نهایی معتبر در سطح اروپا!
دوره آشپزی را کشف کنید.
اول از همه، چه در حال خرید یک چاقو هشت دنده آشپزخانه حرفه ای یا یک مجموعه با کیفیت خوب برای خانه هستید، در اینجا آنچه باید در مورد بهترین چاقو هشت دنده آشپزخانه بدانید وجود دارد.
همه چاقو هشت دنده آشپزخانه حتی در کیت پس از خرید باید مطمئناً با پیروی از برخی قوانین طلایی نگهداری شوند. در اینجا چند نکته برای تیز و تیز نگه داشتن چاقو هشت دنده خود در طول زمان، مانند نو وجود دارد:
همیشه چاقوها را با دست با آب و کمی مواد شوینده بشویید. هرگز در ماشین ظرفشویی!
ایده های روشنی داشته باشید: واقعاً به کدام چاقو هشت دنده آشپزخانه نیاز دارم
از یک چاقو برای غذاهای پخته و خام استفاده نکنید
فقط بر اساس قیمت انتخاب نکنید: زیر 15-20 یورو نمی تواند یک چاقو هشت دنده با کیفیت باشد
چاقو هشت دنده آشپزخانه را بعد از خرید و قبل از استفاده تمیز کنید
پس از شستن و خشک کردن چاقو، آن را با احتیاط در کیسه، در کشو یا بلوک های چوبی راحت و ظریف قرار دهید. هرگز چاقو را همراه با چاقو هشت دنده دیگر قرار ندهید!