خوردن شکلات مغزدار خارجی توسط نو عروس کانادایی موجب خشمگین شدن مادر شوهرش شد

شکلات مغزدار خارجی سرشار از مواد معدنی مانند آهن، منیزیم و روی است. کاکائو موجود در شکلات تلخ همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام فلاونوئیدها است که ممکن است فواید متعددی برای سلامتی داشته باشد.فواید شکلات مغزدار خارجی برای سلامتی چیست؟

شکلات از کاکائو، گیاهی با سطوح بالای مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها به دست می آید. شکلات شیری تجاری حاوی کره کاکائو، شکر، شیر و مقادیر کمی کاکائو است. در مقابل، شکلات مغزدار خارجی نسبت به شکلات شیری دارای مقادیر بسیار بیشتری کاکائو و قند کمتری است.

در این مقاله به بررسی برخی از فواید بالقوه شکلات مغزدار خارجی برای سلامتی می پردازیم. ما همچنین اطلاعات تغذیه‌ای، خطرات و ملاحظات و میزان مصرف را پوشش می‌دهیم.

ملاس طعم گرم، شیرین و تا حدودی دودی خود را به این جویدن لذیذ می دهد. سپس مرکز ملاس جویدنی با شکلات مغزدار خارجی پر می شود.شکلات تافی نوروز رومی نوقا این نوقای خوش طعم با طعم گیلاس با خلال بادام با شیر غنی یا شکلات تلخ پوشیده شده است.

کلمه “نوقا” از یک کلمه لاتین به معنای پای آجیل گرفته شده است. جویدنی و شیرین با کمی ترد مغزی است.

درصد کاکائو درج شده روی شکلات به درصد تمام مواد تشکیل دهنده گیاه کاکائو اشاره دارد. این بدان معناست که یک محصول شکلاتمغزدار خارجی با درصد کاکائو بالاتری ممکن است دارای مقدار بیشتری از مواد مغذی باشد که فواید آن را به همراه دارد.

این ترکیبات مفید می تواند شامل موارد زیر باشد:

فلاوانول ها
پلی فنول ها
تئوبرومین
توجه به این نکته ضروری است که کاکائو برخی از ترکیبات پلی فنول خود را از دست می دهد زیرا در فرآیندهای تولید به کره کاکائو، پودر کاکائو و شکلات تبدیل می شود. فرآوری کاکائو نه تنها برخی از مفیدترین ترکیبات آن را کاهش می دهد، بلکه ممکن است شکر، شیر و کره کاکائو را نیز به آن اضافه کند، شکل فرآوری شده دانه کاکائو.