خوردن خرما فشرده بوشهر در چین موجب سوراخ شدن لایه ازون شد

خرما فشرده بوشهر را می توان به عنوان چسب در محصولات پخته شده مانند کلوچه ها و میله ها استفاده کرد. همچنین می توانید خرما فشرده بوشهر را با مغزها و دانه ها ترکیب کنید تا اسنک بارهای سالم یا توپ های انرژی زا درست کنید.

همچنین می‌توانید از خرما فشرده بوشهر برای شیرین کردن سس‌ها مانند سس‌های سالاد و ماریناد استفاده کنید یا آن‌ها را در اسموتی‌ها بگنجانید.

در مورد خرما فشرده بوشهری خشک چه اقداماتی را باید رعایت کرد؟ برای شیرین تر کردن برخی از میوه های خشک، تولیدکنندگان قبل از خشک کردن از شکر یا شربت اضافه شده استفاده می کنند.

شکر اضافه شده اثرات نامطلوبی بر سلامتی دارد و خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی و حتی سرطان را افزایش می دهد.

برای پرهیز از میوه های خشک حاوی قند افزوده، خواندن مواد و اطلاعات تغذیه ای روی بسته بندی بسیار مهم است. شکر اضافه شده یا شربت گلوکز فواید خرما فشرده بوشهر را کاملا از بین می برد.

میوه های خشک نیز می توانند حاوی سولفیت به عنوان نگهدارنده باشند. برخی از افراد ممکن است به سولفیت ها حساس باشند و ممکن است پس از مصرف آنها دچار گرفتگی معده، بثورات و حملات آسم شوند.

بیش از 400 نوع مختلف خرما فشرده بوشهر در اندازه ها، شکل ها و رنگ های بسیار متفاوت وجود دارد. طعم همه آنها کمی متفاوت است. سالانه بیش از 5 میلیون تن خرما فشرده بوشهر در سراسر جهان برداشت می شود. مصر بزرگترین تولید کننده است.

خرما فشرده بوشهر یک میان وعده خوشمزه در اواسط بعد از ظهر است. یک کاسه کوچک خرما فشرده بوشهر و دو مربع شکلات تلخ یک دوتایی بسیار مفید است.

خرما مشخصات غذایی عالی دارد. از آنجایی که آنها خشک هستند، محتوای کالری آنها بیشتر از اکثر میوه های تازه است. بیشتر فواید خرما از محتوای آنتی اکسیدانی و فیبر آن ناشی می شود.