یک وعده طرز تهیه زیتون سیاه رسیده حدود 1.7 میلی گرم ویتامین E دارد، یک آنتی اکسیدان محلول در چربی که از سلول ها در برابر اثرات مخرب رادیکال های آزاد محافظت می کند رادیکال های آزاد مولکول هایی هستند که به سلول ها آسیب می رسانند و ممکن است در ایجاد سرطان نقش داشته باشند.
مقدار توصیه شده ویتامین E برای مردان و زنان بالای 14 سال 15 میلی گرم است. ویتامین E همچنین در عملکرد سیستم ایمنی، تنظیم بیان ژن، سیگنال دهی سلولی و سایر فرآیندهای متابولیک نقش دارد.
میوه آرایی سیب دفتر مکمل های غذایی اشاره می کند که ویتامین E می تواند به جلوگیری از بیماری عروق کرونر قلب و تشکیل لخته های خون کمک کند همچنین اکسیداسیون لیپوپروتئین با چگالی کم یا کلسترول LDL را مهار می کند و به جلوگیری از تصلب شرایین کمک می کند.
زیتون سیاه حاوی مقادیر بالایی از چربی های تک غیراشباع سالم است. زیتون های رسیده تقریباً 8 گرم کل چربی های تک غیراشباع را فراهم می کنند.
ماهی قزل آلا،انجمن قلب بیان می کند که چربی های موجود در غذایی که افراد می خورند نباید بیش از 25 تا 30 درصد کالری دریافتی آنها در روز باشد و بیشتر این چربی ها باید از چربی های تک غیراشباع یا چند غیراشباع باشد.
چربی های تک غیر اشباع می توانند به کاهش سطح کلسترول بد خون و کاهش خطر بیماری قلبی و سکته کمک کنند. اسیدهای چرب تک غیراشباع نیز ممکن است برای سطح انسولین و کنترل قند خون مفید باشند.
بهترین زمان مصرف پودر سنجد ،اگرچه زیتون سیاه فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما دارای سدیم و کالری نسبتا بالایی است. یک وعده 100 گرمی زیتون رسیده 115 کالری و حدود 735 میلی گرم سدیم دارد. محدود کردن مصرف سدیم بسیار مهم است زیرا افزایش مصرف نمک با سطوح بالاتر فشار خون مرتبط است.
- منابع:
- تبلیغات: