مانند تمام دانه های روغنی، بادام هندی صنعتی یک آلرژن است که می تواند واکنش های آلرژیک کم و بیش خشونت آمیزی را در افراد حساس ایجاد کند.
بادام هندی صنعتی که به صورت نمک فروخته می شود نیز دارای سدیم بسیار بالایی است و بنابراین باید محدود شود، به خصوص در افرادی که از فشار خون بالا یا احتباس آب رنج می برند.
در نهایت، بادام هندی صنعتی به دلیل محتوای بالای اگزالات در صورت محاسبات محدود می شود.
آجیل بادام هندی صنعتی به صورت نمک زده عرضه می شود یا خیر. بادام هندی صنعتی برشته شده نمک نمکی تقریباً 40 برابر سدیم بیشتری نسبت به بادام هندی صنعتی بدون نمک اضافه دارد.
خوردن آجیل و دانه های روغنی به شکل طبیعی همیشه برای سلامتی شما بهتر است، به خصوص برای افرادی که فشار خون بالا یا نارسایی قلبی یا کلیوی دارند.
فهرست آلرژنهای اصلی آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA) شامل «آجیل» است که به گروهی از میوههای پوستدار و روغنی اشاره دارد.
یک مطالعه نشان داد که بادام هندی صنعتی، فندق، آجیل برزیلی، بادام و پسته گروهی با ارتباط قوی آلرژی هستند. بنابراین، فردی که به یکی از این غذاها حساسیت دارد، احتمالاً به چهار غذای دیگر نیز حساسیت دارد.
علاوه بر این، معمولاً توصیه می شود افرادی که به بادام زمینی حساسیت دارند از مصرف آجیل و دانه های روغنی از جمله بادام هندی صنعتی خودداری کنند.
آنها همچنین پتانسیل حساسیت زایی بالایی دارند و اغلب توسط شرکت های تخصصی بادام زمینی نگهداری و توزیع می شوند. علائم آلرژی به آجیل و دانه های روغنی می تواند جدی باشد و تا شوک آنافیلاکسی پیش رود.
اگزالات ها ترکیباتی هستند که به طور طبیعی در بسیاری از غذاها از جمله بادام هندی صنعتی یافت می شوند. بنابراین ترجیح داده می شود که این افراد از مصرف آن و همچنین سایر انواع آجیل و دانه های روغنی خودداری کنند.