مزایای قیسی سیاه درجه یک به خوبی مستند شده است و از کمک به مدیریت دیابت تا کاهش التهاب را شامل می شود. آنها به اندازه زردآلو تازه مغذی هستند، منهای محتوای آب.
آنها حاوی آهن، فیبر، پتاسیم و ویتامین های A، C و E هستند. علاوه بر این، آنها منبع غنی انرژی هستند. یک فنجان از این میوه های خشک می تواند 313 کالری برای شما فراهم کند!
فیبر بالای قیسی نقش زیادی در رفع یبوست دارد. آنها همچنین به لطف وجود آنتی اکسیدان هایی مانند زآگزانتین و لوتئین، سلامت چشم شما را تقویت می کنند. این مقاله به بررسی فواید این میوه های مغذی و میزان توصیه شده روزانه آنها می پردازد.
قیسی سرشار از مواد مغذی مهم از جمله فیبر، پتاسیم، آهن و ویتامین C است. برخی تحقیقات نشان میدهد که ممکن است در دوران بارداری مفید باشد. اگر در حد اعتدال مصرف شود، قیسی، مانند اکثر میوه های خشک، ممکن است به مکمل تلاش های کاهش وزن شما کمک کند.
زردآلو خشک سرشار از مواد مغذی حیاتی است. آنها مملو از پتاسیم، فیبر و چندین ماده مغذی دیگر هستند. زردآلو ارقام مختلف حاوی مقادیر مختلفی از ترکیبات پلی فنلی است. اینها معمولاً حاوی گالیک اسید، روتین، اپی کاتچین، اسید فرولیک، اسید p-کوماریک، کاتچین، پروسیانیدین، اسید کافئیک، اپی گالوکاتچین و اسید کلروژنیک هستند.
با این حال، ممکن است نتوانید آهن دریافتی روزانه خود را تنها از طریق زردآلو خشک تامین کنید. یک فنجان نیمه زردآلو خشک حاوی حدود 3.5 میلی گرم آهن است.
ممکن است مجبور شوید 10 فنجان از این قبیل را مصرف کنید تا میزان آهن دریافتی روزانه خود را تامین کنید. از این رو، پیشنهاد می کنیم منابع دیگری از آهن مانند اسفناج، عدس و لوبیا را نیز در رژیم غذایی خود بگنجانید.
فیبر موجود در زردآلو خشک ممکن است در اینجا نقش داشته باشد. فیبر غذایی حجم مدفوع را افزایش می دهد و حرکت آن را از طریق روده بزرگ تسریع می کند.
هنگامی که فیبر در روده تخمیر می شود، اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه (بوتیرات، پروپیونات، استات و غیره) تولید می کند. اینها میکروبیوم روده (میکرو ارگانیسم ها) را با کاهش pH مجرا تغییر می دهند. این امر قوام، کمیت و تحرک مدفوع را بیشتر بهبود می بخشد و در نتیجه یبوست را درمان می کند.