ده مزیت لواشک چوبی برای سلامتی در این مقاله آورده شده است پس تا پایان با ما همراه باشید.
لواشک چوبی سرشار از آنتی اکسیدان ها و بسیاری از مواد مغذی کلیدی است. همچنین ممکن است با چندین فواید سلامتی از جمله کاهش درد عضلانی و بهبود کیفیت خواب مرتبط باشد.
آلبالوهای ترش که به نامهای لواشک چوبی، کوتوله یا مونت مورنسی نیز شناخته میشوند، طی چند سال اخیر به طور فزایندهای محبوب شدهاند.
در مقایسه با لواشک که معمولاً به صورت تازه میل می شود، لواشک چوبی اغلب به صورت خشک، منجمد یا آب میوه مصرف می شود.
لواشک چوبی از میوه درخت Prunus cerasus، بومی جنوب غربی آسیا و اروپا تهیه می شود و با تعدادی از فواید سلامتی جالب مرتبط است.
گفته می شود، برخی از انواع لواشک چوبی می توانند حاوی مقادیر قابل توجهی قند اضافه شده باشند. بنابراین، منطقی است که بیشترین فواید را از گونه های شیرین نشده انتظار داشته باشیم.
در اینجا 10 مزیت سلامتی مبتنی بر علم لواشک چوبی آورده شده است. در مقایسه با انواع لواشک ، لواشک چوبی حاوی 20 برابر بیشتر ویتامین A است و سطوح آنتی اکسیدانی آنها تا پنج برابر بیشتر است، طبق برخی مطالعات قدیمی تر .
یکی از راه های آسان برای تشخیص لواشک چوبی از انواع شیرین، رنگ آنهاست. رنگ لواشک معمولا تیره تر است، در حالی که لواشک چوبی رنگ قرمز روشن خود را پس از برداشت حفظ می کند.
به خاطر داشته باشید که برخی از انواع لواشک چوبی حاوی مقادیر قابل توجهی قند اضافه شده است، بنابراین انواع غیر شیرین را انتخاب کنید.
ویدیو های مرتبط لواشک چوبی سرشار از مواد مغذی است، ممکن است چندین فواید سلامتی چشمگیر داشته باشد و یک افزودنی ساده برای تقریباً هر رژیم غذایی است.
به نظر می رسد به ویژه در کاهش درد عضلانی و بهبود خواب موثر است.
سطوح بالای آنتی اکسیدان موجود در لواشک چوبی ممکن است در صورت مصرف منظم به بهبود عملکرد شناختی کمک کند.