در سال 1997، بیسکویت چیپسی شکلاتی به عنوان شیرینی رسمی مشترک المنافع ماساچوست تبدیل شد.
یک ادعا این است که کوکیهای پر از مربا توسط مخترع فیلادلفیا به نام جیمز هنری میچل در سال 1891 اختراع شد، زمانی که او دستگاهی را ایجاد کرد که اجازه میدهد کوکیها با مربا پر شوند.
این دستگاه در ژانویه 1892 ثبت اختراع شد و کوکی ها نام خود را از شهر نیوتن ماساچوست گرفته اند.
کلوچه سنتی نادری با استفاده از تکنولوژی با سرعت بیشتری آماده می شود.
ادعای دیگر این است که انجیر نیوتاون برای اولین بار در سال 1899 توسط چارلز مارتین روزر در سنت پترزبورگ، فلوریدا ساخته شد.
او یک شرکت تولید شیرینی و شیرینی داشت و افسانه می گوید که او حق کلوچه انجیر خود را به قیمت 1 میلیون دلار فروخت، اما شواهد کمی برای تأیید این موضوع وجود دارد.
قدمت لیدی فینگرها به قرن یازدهم فرانسه برمی گردد و در میان خانواده سلطنتی اروپا بسیار محبوب بود.
در اوایل دهه 1900، آنها همچنین در ایالات متحده محبوب شدند و Specialty Bakers Inc.
در مریسویل، پنسیلوانیا به عنوان متخصص بانوی انگشت شناخته شد.
شیرینی شکر نازاره، که به نام شیرینی های شکر آمیش نیز شناخته می شود، احتمالاً در آلمان ریشه دارد، اما در منطقه ناصره پنسیلوانیا توسط پروتستان های آلمانی که در دهه 1700 در آنجا ساکن شدند، تکمیل شد.
این کوکی در واقع به شکل کیستون، نماد ایالت است.
این تنها برخی از انواع کوکی های محبوب در سراسر جهان است.
خمیر کلوچه چگونه درست می شود؟ دستور العمل های سرگرم کننده بسیار زیادی وجود دارد.
در خمیر و بستنی خوراکی DoDo’s، ما عاشق همه نوع خمیر کوکی هستیم و وظیفه خود را پیدا می کنیم که ترکیبات خلاقانه ای برای مشتریان خود پیدا کنیم تا از آن لذت ببرند.
برای بهترین خمیر شیرینی خوراکی نزدیک من، ما را انتخاب کنید.
اگر علاقه مند به پیوستن به فرنچایز فروشگاه خمیر کوکی های خوراکی یا حتی بیشتر از تاریخچه کوکی هستید، با ما تماس بگیرید یا همین امروز برای ما پیام ارسال کنید.