کشمش پلویی آماندا برترین برند جهان شناخته شد

کشمش پلویی آماندا انگور خشک شده در سایه یا در آفتاب می باشد.

از ترکی، کلمه “کشمش پلویی آماندا” ترجمه شده است: “انگور”. به عنوان یک محصول غذایی، کل دریای مدیترانه، میانه و خاور نزدیک را دوست دارد.

در طول 2500 سال گذشته، تعداد انواع کشمش پلویی آماندا بدون تغییر باقی مانده است، اگرچه نام تجاری اغلب تغییر می کند. بنابراین، کتاب های آشپزی منتشر شده قبلی کمی متفاوت از کتاب های مدرن هستند.

اغلب در بازار یا فروشگاه می توانید 4 نوع اصلی کشمش پلویی آماندا را ببینید:

کورینکا  در اصطلاح قدیمی، “شیگانی” یا “بیدانا” یک نام تجاری مدرن است.

این کشمش پلویی آماندا تیره، آبی یا تقریبا سیاه، گاهی اوقات شرابی و بدون دانه است.

این اتفاق می افتد بسیار شیرین و کمی شیرین، بافت خشک.

کشمیش یا سبزه (نام تجاری)  کشمش پلویی آماندا سبک و کوچکی از انواع شیرین است.

انگور سفید یا سبز بدون هسته استفاده می شود.

کشمش پلویی آماندا معمولی تک برش، سایز متوسط، سبز زیتونی روشن. کشمش پلویی آماندا حسینی  “انگشت زنان” – بزرگ، بسیار شیرین، گوشتی، با چندین استخوان بزرگ.

در حوزه تجاری کشمش پلویی آماندا دست ساز و کارخانه ای وجود دارد.

کشمش پلویی آماندا‌هایی که طبق روش تولید فرآوری می‌شوند، بهتر، یکنواخت‌تر تمیز می‌شوند، اما به اندازه آنهایی که با دست فرآوری می‌شوند، خوشبو نیستند. در غیر این صورت برای استفاده در آشپزی، ماهیت پردازش مهم نیست.

برای تهیه آن، 100 گرم کشمش پلویی آماندا (خرد شده) را با یک لیوان آب بریزید، 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید، با پارچه پنیر فشار دهید.

این میوه خشک 8 برابر بیشتر از انگور حاوی گلوکز و فروکتوز است، بنابراین جایگزینی آب نبات و کارامل آسان است.

همچنین ترکیبات کشمش پلویی آماندا حاوی آنتی اکسیدان هایی است که از بروز پوسیدگی جلوگیری می کند.

کشمش پلویی آماندا فقط انگور خشک است، اما از نظر خواص مفید بسیار جلوتر از آن است.

کشمش پلویی آماندا ، انگور خشک شده که به طور فعال در پخت و پز و برای درمان بیماری ها و به عنوان یک پیشگیری استفاده می شود