با خوردن غذا در قابلمه چدن کهنه در یک شب میلیاردر شوید

دلایل متعددی وجود دارد که چرا قابلمه چدن کهنه امروزه مانند بسیاری از نسل های قبل محبوب هستند.

قابلمه چدن کهنه بسیار بادوام هستند و اغلب حتی می توانند به ارث برده شوند. در واقع قابلمه چدن کهنه هر چه بیشتر از آنها استفاده کنید بهتر می شوند.مزایای قابلمه چدنی چیست؟

تنها در این صورت است که پتینه معمولی یک لایه چربی سوخته تشکیل می شود که به یک پوشش طبیعی نچسب تبدیل می شود. این تضمین می کند که برای پخت و پز به چربی کمتری نیاز دارید.

علاوه بر این عطر بسیار خاصی به غذای شما می دهد. یکی دیگر از مزایای قابلمه های چدنی تطبیق پذیری آنهاست. قابل استفاده در انواع اجاق گاز (از جمله اجاق القایی) و حتی روی گریل و فر.

با این حال، قابلمه چدن کهنه به دلیل مواد خود بسیار سنگین هستند. علاوه بر این، تمیز کردن و مراقبت کمی وقت گیر است، زیرا قابلمه های چدنی جایی در ماشین ظرفشویی ندارند.

بهتر است پس از استفاده، آنها را با یک دستمال مرطوب آشپزخانه پاک کنید. این کار پتینه را از بین نمی برد.

در ابتدا مجموعه ظروف قابلمه چدن کهنه را خیلی دوست داشتیم. با این حال، از آنجایی که به طور انحصاری از چدن ساخته نشده است، ما تصمیم گرفتیم آن را حذف کنیم. علاوه بر این، یک رست در مجموعه وجود ندارد.

مجموعه قابلمه چدن کهن عالی به نظر می رسد، با القایی سازگار است و از چهار قابلمه و برشته مفید تشکیل شده است. با این حال ما دیگ های چدنی بدون لعاب را ترجیح می دهیم که متاسفانه اینجا اینطور نیست.

ما برای شما محصولاتی را جستجو می کنیم که فکر می کنیم دوست دارید. ما شراکت های وابسته داریم، به این معنی که اگر از طریق پیوندی که با ستاره مشخص شده است خرید کنید، کمیسیون کمی دریافت می کنیم. توصیه های ما و انتخاب محصولات تحت تأثیر این موضوع نیست. محتوا نیز مستقل از بازاریابی تبلیغاتی ما است