با خوردن خیارشور یک و یک زیبایی پوستتان را صدبرابر کنید

خیارشور یک و یک یک روش باستانی نگهداری مواد غذایی است. مردم تقریباً از هر غذایی می توانند خیارشور درست کنند، اما برای بسیاری خیارشور ها مترادف با خیار شور است.

مردم برخی از خیارشور ها را در آب نمک تخمیری که حاوی باکتری های مفید است نگهداری می کنند، به این معنی که می توانند مکمل خوبی برای یک رژیم غذایی سالم باشند.

خیارشور های تخمیر شده فواید سلامتی بیشتری نسبت به سایرخیارشور ها دارند. حتی خیارشور های تخمیر نشده نیز سرشار از ویتامین هایی مانند ویتامین K و ویتامین A هستند.

برای آشنایی بیشتر با فواید خیارشور برای سلامتی و همچنین نحوه درست کردن آن در خانه، ادامه مطلب را بخوانید.

آیاخیارشور برای شما مفید است؟
نتایج نشان داد که اگرچه روش تهیه خیارشور فله طعم و رنگ بهتری برای مصرف کنندگان دارد، اما به دلیل بار باکتریایی بیشتر در تولید، توصیه نمی شود. همچنین با توجه به اینکه حذف خیارشور ها از سبد خرید مشکل به نظر می رسد و نمک آن باعث افزایش فشار خون می شود، باید از جایگزین های مناسب نمک برای تولید این محصولات استفاده کرد.

بنابراین می توان از کلرید کلسیم و کلرید پتاسیم به جای کلرید سدیم برای تولید کنسرو خیارشور با ویژگی های حسی مطلوب استفاده کرد.
قدردانی ها
پژوهشگران از کلیه شرکت کنندگان و دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی تشکر می کنند.
مشارکت نویسندگان
صادقی زاده یزدی ج طراحی تحقیق; بهرادکیا پنجم تحقیق انجام داد. سرحدی ح. حضوری م و صادقی زاده یزدی ج مقاله را نوشتند. حضوری م مسئولیت اصلی محتوای نهایی را بر عهده داشت. همه نویسندگان نسخه نهایی را خوانده و تایید کردند.
برخی تحقیقات محدود نشان می دهد که پروبیوتیک ها ممکن است مزایای سلامتی دیگری نیز داشته باشند، از جمله:

کاهش علائم افسردگی و اضطراب
درمان پوسیدگی و التهاب لثه
مدیریت دیابت
پیشگیری یا درمان آلرژی
کاهش عفونت ادراری
کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها مانند سرطان روده بزرگ