به طور کلی، برای اطلاع از مناسب بودن یا نبودن پلاسکو کرمانشاه برای تماس با مواد غذایی، همیشه به نماد چنگال و شیشه معرفی شده توسط ما مراجعه کنید که شرکت با آن اعلام می کند که این ماده برای تماس با مواد غذایی مناسب است.
با این حال، در تماس، زیرا هیچ اشاره ای به دمای تماس یا حفظ وجود ندارد.
این به این دلیل است که پلیمرهای مورد استفاده (“پایه” پلاسکو کرمانشاه ها) از ماده ای به ماده دیگر تغییر زیادی می کنند که جمع آوری تمام اطلاعات در یک نماد غیرممکن است و در هر صورت اطلاعات دیگر استاندارد نشده است.
بنابراین، برای اینکه بفهمیم آیا آن ماده برای تماس مناسب است یا نه، تنها کاری که میتوانیم انجام دهیم این است که دستورالعملهای روی ظرف را بخوانیم (بله، مواردی که معمولاً بلافاصله دور ریخته میشوند)، جایی که نوشته شده است اگر این محصول برای ماشین ظرفشویی، تماس با شعله و حرارت بالا، قرار دادن در مایکروویو، نگهداری مواد غذایی مناسب است.
این در مورد تمام محصولات پلاسکو کرمانشاهی صدق می کند: به عنوان مثال، روی یک بسته تصادفی ظروف پلاسکو کرمانشاهی که در خانه یافت می شود، خواندم “از ظرف برای غذ ا یا مایعات بالاتر از 40 درجه استفاده نکنید”.
زیرا مطابق با قوانینی است که قبلا ذکر کردیم و سپس قوانین شرایطی (نماد چنگال و شیشه ظاهر میشود) که مهاجرت برای پلاسکو کرمانشاه اتفاق نمیافتد، تنها زمانی وجود دارد که این محدودیت در استفاده رعایت شود.
اگر غذای داغ را در آن قرار دهم، پلاسکو کرمانشاه می تواند مهاجرت کند. بنابراین باید ظرف دیگری را انتخاب کنم.
لازم به ذکر است که برای پلاسکو کرمانشاه، نام شرکت و آدرس کارخانه ای که محصول در آن بسته بندی شده است نیز باید روی برچسب قید شود و همچنین شماره لات باید درج شود که در صورت گزارش از استفاده از آن ظرف جلوگیری می کند.
از طریق سیستم هشدار، که دسته پلاسکو کرمانشاهی معیوب است